مواد لازم: آرد، نمک، زعفران، زیره، آب، مایه خمیر.

طرز پخت: تمامی مواد را باخمیر مخلوط کرده و به خوبی آن را ورز می دهیم تا مواد در خمیر پخش شده و حالیت یکدست به خود بگیرد. خمیر را به  قطعات مورد نظر تقسیم کرده و اصطلاحاً آن را چانه می کنیم. سپس آن را در محیطی گرم قرار می دهیم تا پف کرده و اصطلاحا ورز بیاید. قابلمه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن درون آن میریزیم، پس از داغ شدن روغن خمیر را درون قابلمه قرار داده و به وسیله دست یا شیئی پهن مانند کفگیر آن را درون قابلمه پهن می کنیم. و پس از پخته شدن آن را پشت و رو می کنیم تا قسمت رویی آن نیز پخته شود


منبع:

صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

  • نانوایی های شهرستان گناباد

     
  • نان های محلی شهرستان گناباد

  • نان تابگی

  • نان سرموکی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها