مواد لازم:  شیره انگور، نان تافتون محلی، روغن، کنجد و مغز گردو آسیاب شده.

طرز پخت: ابتدا کمی روغن در ظرفی ریخته و آن را روی شعله قرار می دهیم تا داغ شود. بعد از داغ شدن، شیره انگور را به آن اضافه می کنیم و با روغن هم میزنیم. پس از اینگه شیره انگور گرم شد نان تافتون نگین شده را به آن اضافه می کنیم و آنقدر آنها را هم می زنیم تا تمامی تکه های نان به شیره انگور آغشته شوند. در چایان کنجد و گردوی آسیاب شده را به آن اضافه می کنیم.


منبع: 

صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

  • برشور معرفی غذا های سنتی و بومی شهرستان گناباد

    
  • برشور معرفی غذا های سنتی شهرستان گناباد

  • آموزش آش لخشک

  • آش های محلی گناباد


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها