توگی یکی از غذا های سنتی شهرستان گناباد است که بیشتر در فصل زمستان پخته و مصرف می شود.

مواد لازم: مغز ارزن ، شیر، آب، زیره یا پیاز.

طرز پخت: مغز ارزن شسته شده را با آب و شیر بجوشانید بعد از چند دقیقه که خوب جوشید کمی زیره یا زعفران به آن اضافه کنید.


منبع:

صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

  • برشور معرفی غذا های سنتی و بومی شهرستان گناباد

    
  • برشور معرفی غذا های سنتی شهرستان گناباد

  • آموزش آش لخشک


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها