توگی پلو همچون توگی بشیر در فصل زمستان مصرف می شود و یکی از غذا های پرطرفدار گناباد است.
مواد لازم: مغز ارزن، روغن، پیاز، شیر یا آب، ادویه.
طرز پخت: مغز ارزن شسته شده را با روغن و پیاز سرتفت داده شده مخلوط کرده و شیر یا آب را به آن اضافه می کنیم. سپس ادویه به مقدار دلخواه به آن اضافه می کنیم و می گزاریم دم بکشد.
منبع:
صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.
مطالب مرتبط:
|
|
|
|
درباره این سایت