توگی پلو همچون توگی بشیر در فصل زمستان مصرف می شود و یکی از غذا های پرطرفدار گناباد است.

مواد لازم: مغز ارزن، روغن، پیاز، شیر یا آب، ادویه.

طرز پخت: مغز ارزن شسته شده را با روغن و پیاز سرتفت داده شده مخلوط کرده و شیر یا آب را به آن اضافه می کنیم. سپس ادویه به مقدار دلخواه به آن اضافه می کنیم و می گزاریم دم بکشد.


منبع:

صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

  • برشور معرفی غذا های سنتی و بومی شهرستان گناباد

    
  • برشور معرفی غذا های سنتی شهرستان گناباد

  • آموزش آش لخشک


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها